1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. MHP İlçe Başkanı’na ilk Ziyareti Ak Parti Gerçekleştirdi

MHP İlçe Başkanı’na ilk Ziyareti Ak Parti Gerçekleştirdi

featured

BODRUM HABER – Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri MHP İlçe Başkanı Tayyar Şafak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

MHP ilçe başkanı Tayyar Şafak “29 Ekim ve 10 Kasım sonrası arkadaşlar yönetim kurulunu olusturdu. Oldukça yoğun bir çalışma dönemi içinde ilk ziyaretçilerimiz Ak Parti Bodrum ilçe oldu hoşgeldin sefalar getirdiniz. Cumhur ittifakı olarak ilk ziyareti sizden bekliyorduk” dedi.

Ak parti başkanı Osman Gökmen sözlerine şöyle başladı. Gökmen “başkanım hem size hem de yeni yönetim kurulu üyelerinize hayırlı uğurlu olsun. Bizler burda yerel ilçe yönetimi yapıyoruz.

Bundan sonraki süreçte’de Bodrum’da yapılacak her türlü siyasi faaliyette, bütün saha çalışmalarında Ak Parti–MHP olarak beraber hareket edeceklerini söyleyen Gökmen “Şu anda sadece biz değil, Bodrum’daki çok ciddi bir kitle bu güç birliğinin arkasında. Bunu artık bilmemiz gerekiyor. Bu saatten sonra bizim birliğimiz daimdir. Bodrum’da yapılacak her türlü siyasi faaliyette, bütün saha çalışmalarında bu saatten sonra beraber hareket edeceğiz. Tayyar başkanımız da büyüğümüzdür, ağabeyimizdir. Siyasi geçmişi ve deneyimleri bizim için önemlidir. Misafir perverliğiniz için de çok teşekkür ederiz” dedi.

Karşılıklı yapılan görüşmeler ardından MHP İlçe Başkanı Tayyar Şafak son günlerde yaşanan olayları hatırlatarak “Cumhur ittifakının kuruluş amacı budur. Genel başkanımız hep bunu söylüyor. Bugünlerde siyaset yapmayalım gelin ülkemizde birlik beraberlik getirelim hem ekonomik hem de siyasi yönden bizim bunu başaracağımızı biliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP İlçe Başkanı’na ilk Ziyareti Ak Parti Gerçekleştirdi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!