1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kaçak İçkiden 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaçak İçkiden 1 Kişi Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da sahte içki sonucunda fenalaşan Hasan Rıfat T. yaşamını yitirdi.  Ölen kişi ile birlikte aynı içkiyi içen arkadaşının ise tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre olay dün meydana geldi. Hasan Rıfat T. Ve  arkadaşı birlikte içki içmeye başladı. Aldıkları içkinin etkisi şahıslar fenalaştı. İddiaya göre, Gözlerinin de görmediği ifade edilen vatandaş için 112 acil çağrı hattında ihbarda bulunuldu,İhbar üzerine olay yerine gelen  112 Acil Sağlık ekiplerince şahıslar Eskiçeşme Mahallesi’ndeki evden alınarak özel bir hastaneye kaldırıldı.

58 yaşındaki Hasan Rıfat T. hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hasan Rıfat T. alkolü İzmir’den getirdiği öğrenildi. Diğer kişi Ahmet B.B. de fenalaşıp Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbi duran  65 yaşındaki Ahmet B.B’ye Bodrum Devlet Hastanesi’nde müdahale yapıldı. Durumu ciddiyetini koruyan kişi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hasan Rıfat T. alkolü İzmir’den getirdiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Kaçak İçkiden 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!