1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Şiddete Karşı Farkındalık İçin Su Altında da Pankart Açtılar

Şiddete Karşı Farkındalık İçin Su Altında da Pankart Açtılar

featured

25 Kasım Kadına yönelik şiddete karşı Uluslararası mücadele günü kapsamında, hafta boyunca çeşitli faaliyetlerde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  25 Kasım günü merkez Pazar yerinde, Torba uygulama noktasında ve Yeni Devlet Hastanesinde ziyaretlerine devam ederek,  Kadın vatandaşlara-sağlık çalışanlarına karanfil hediye edip günlerini kutladı., Midtown Alışveriş merkezinde de Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve protokolünde katılmaları ile Tuvale el basılarak farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kadına El Kal-Ka-Maz projesi kapsamı farkındalık çalışmasında 25 Kasım Günü Bodrum Açıklarında Su Altı Dalışı yaparak denizin metrelerce altında Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur, Kadına El Kal-Ka-Maz pankartı açtı. Oldukça ilgi ile karşılanan etkinliklerde yüzlerce kadının telefonuna da KADES uygulaması yüklendi broşürler dağıtıldı. Hafta boyunca çeşitli yerlerde devam eden farkındalık çalışmalarının zaman içinde devam edeceği öğrenildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şiddete Karşı Farkındalık İçin Su Altında da Pankart Açtılar
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!