1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Motosiklet Sürücüsü Kazada Ağır Şekilde Yaralandı

Motosiklet Sürücüsü Kazada Ağır Şekilde Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Konacık’tan Bodrum’a seyir halinde giden araçla motosiklet çarpıştı kazada motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece Kıbrıs Şehitleri Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, Tali yoldan ana yola çıkmak üzere olan 48 ABY 157 plakalı otomobil anayolda gitmekte olan 07 FPF 46 plakalı motosikletle karşı karşıya geldi. Süratli şekilde seyir eden motosiklet otomobile arkasından çarpıp sürücü Recep Ö. yola savruldu. Kazada motosiklet parçalanarak kullanılamaz hale gelirken sürücüsü ağır şekilde yaralandı. 112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan yaralı Recep Ö.’nün bilincinin kapalı ve yoğun bakımda olduğu durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada kullanılamaz hale gelen her 2 araçta çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Kazanın ana yolda olması sebebi ile yol saatlerce trafiğe kapandı. Ekipler trafiği tali yoldan vererek akışı sağladı. Kaza sonrası yolda oluşan parçalar Bodrum Belediyesi ekiplerince temizlendi. Araçlardan akan yağlara Karayolları ekiplerince müdahale edilerek atılan talaşlarla yol güvenli hale getirildi. Alınan önlemler ve yol temizliğinden sonra trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosiklet Sürücüsü Kazada Ağır Şekilde Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler