1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Günlerdir Araçların Lastiklerine Zarar Veriyor

Günlerdir Araçların Lastiklerine Zarar Veriyor

featured

BODRUM HABER – Pazar gününden bu yana çeşitli araçların lastiklerini bıçaklanması ile ilgili güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli kişinin 2 araç ve 1 motosikletin daha lastiğini bıçakladığından şüpheleniyor.

Bodrum’un Tepecik ve Eskiçeşme mahallelerinde şüpheli bir şahıs, araçların lastiklerini kesici aletle patlatmaya devam ediyor. Pazar günü 9, dün de 5 aracın daha lastiğini patlatan şüpheli, güvenlik kameralarına yansımıştı. Şahsın 2 araç ve 1 motosikletin lastiğini daha patlattığından şüpheleniliyor. Sabah araçlarının yanına gittiklerinde lastiklerinin patlak olduğunu gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı.

Motosikletinin lastiği patlatılan Nazlıcan Genç, “Sabah erken saatte işe gitmek için motosikletime bindim. Motosikletle hareket edince sendeledi. Patlak olduğunu o zaman fark ettim fakat bıçaklandığını henüz bilmiyordum. Sanayiye gittim, orada usta köpükle kontrol edince kesildiğini gördüm. Motosikletim 1000 cc, lastiği büyük. Lastiği değiştirmek bana 5 bin TL’ye mal olacak. Kim neden böyle bir şey yapar anlamıyorum.” dedi.  Vatandaşlar son 1 haftada araçlara zarar veren kişinin bir an önce yakalanması  istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günlerdir Araçların Lastiklerine Zarar Veriyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!