1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Valilikten, Konut Kiralarında Fahiş Fiyatlar ile İlgili Açıklama

Valilikten, Konut Kiralarında Fahiş Fiyatlar ile İlgili Açıklama

featured

BODRUM HABER – Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada, konut kiralarında fahiş fiyat artışı uygulayan fırsatçılarla ilgili denetimlerin yapılacağı bildiren bir açıklamada bulundu. Valilikten yapılan açıklamada: Basında ve sosyal medyada yer alan haberler ve yapılan şikayetlerden; ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, ilimize barınma amacıyla gelen vatandaşlarımıza konut kiralarında fahiş fiyat artışı uygulayan bazı fırsatçıların olduğu anlaşılmaktadır.

Milletimizin depremin yıkıcı sonuçlarıyla mücadele verdiği bu dönemde, İl Ticaret Müdürlüğümüz ve Vergi Dairesi Başkanlığımız koordinesinde gerekli tedbirler alınacak, haksız fiyat artışına sebep olan konut sahipleri, emlakçı ve benzeri ilgililer hakkında yoğun, yaygın denetimler yapılacak ve fırsatçılık cezasız bırakılmayacaktır.

Hepimizi derinden yaralayan bu süreçte her türlü suistimali önlemek adına ne gerekiyorsa yapmaya, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Valilikten, Konut Kiralarında Fahiş Fiyatlar ile İlgili Açıklama
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!