1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. REMZİ KAZMAZ CHP’DEN ADAY ADAYI

REMZİ KAZMAZ CHP’DEN ADAY ADAYI

featured

BODRUM HABER –  Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Bodrum Şube Başkanı, Gezi Davası avukatlarından, yönetmen-yazar Avukat Remzi Kazmaz,CHP’sinden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kazmaz yaptığı yazılı açıklamada” CHP Gençlik Kollarından başlayan siyasal mücadelem tam yarım asırdır devam ediyor. Bu süre içinde birçok bedel ödedim. Hukuk Sanat Spor Siyaset Ve Çevre konusunda devam eden mücadelem de hep halkımın yanında oldum. Yıllardır mahkemelerde, sokaklarda, meydanlarda sürdürdüğüm demokrasi ve hukuk mücadelemi artık TBMM Çatısı altında sürdürmek için yola çıktım. Bu süre içinde kazandığım deneyim ve tecrübelerimi halkımın ve ülkemin sorunlarını çözmek ve Haramilerden hesap sormak için CHP Muğla Milletvekili aday adayıyım. Cumartesi günü saat 13.00’den itibaren CHP Bodrum İlçe Örgütünde aday adaylığımı açıklayacağım. Tüm Yol Arkadaşlarımı bekliyorum. Hukuk ve demokrasi uğruna, laik ve demokratik Türkiye mücadelesinde Atatürk Devrim ve ilkeleri doğrultusunda ‘Tam Bağımısız Türkiye’ söylemiyle yola çıktık. Bu karanlık ucube Başkanlık sistemine son vererek 14 Mayıs’ta halkın iktidarını hep beraber kuralım. Birlikte güçlüyüz. Birleşe birleşe kazanacağız. Dayanırma yaşatır” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
REMZİ KAZMAZ CHP’DEN ADAY ADAYI
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!