1. Haberler
  2. Manşet Haberler
  3. NEVRUZ KUTLAMALARINA YAKIŞMAYAN SLOGANLAR

NEVRUZ KUTLAMALARINA YAKIŞMAYAN SLOGANLAR

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak Mahallesinde Nevruz kutlamaları yine sloganlar eşliğinde gerçekleşti. Etkinlikte Kürtçe olarak sık sık kutlamalara yakışmayan sloganları atıldı.

Her sene Yalıkavak mahallesinde düzenlenen Nevruz etkinlikleri bu yıl da aynı yerde yapıldı. Etkinlik Çeşitli siyasi partilerden oluşan Nevruz Komitesi tarafından düzenlendi.  Yalıkavak Pazaryeri’ndeki kutlamaya Bodrum ve ilçe dışından çok sayıda kişi katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamada, katılımcılar kutlama alanına üst araması yapılarak alındı.

Kutlamalarda sık sık atılan sloganlar dikkat çekti. Türkçe ve Kürtçe şarkıların söylendiği kutlamada Nevruz ateşi yakıldı. Ateş çevresinde ve etkinlik alanında halaylar çekildi.

Kutlamaya katılan HDP MYK Üyesi İzmir Milletvekili Murat Çepni ve Rosa Kadın Derneği Başkanı Adalet Kaya, sahnede konuşma yaptı. Çepni ve Kaya’nın konuşması esnasında bazı kişiler tarafından terör örgütü elebaşı  lehine  sloganlarının atıldığı duyuldu. Sloganlar üzerine Nevruz Komitesi belirlenen  sloganların dışında slogan atılmaması hakkında etkinliğe katılanlara uyarıda bulundu. Etkinlik Özlem Bağlayan’ın şarkıları eşliğinde çekilen halayla sona erdi.

 

2
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NEVRUZ KUTLAMALARINA YAKIŞMAYAN SLOGANLAR
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!