1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Aloğlu’nun Davası Başladı

Aloğlu’nun Davası Başladı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi Eski Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu’nun  ilk duruşması görüldü. Duruşmaya Serkan Aloğlu gelmedi. 

Geçen yıl Yalıkavak Mahallesi’ndeki bir restoranda belediye personeli M.A.,’yla yemek yiyen Serkan Aloğlu, çıkan tartışmada M.A.’ya yönelik darp ve hakaret ettiği iddia edilmişti. M.A.’nın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın ardından Serkan  Aloğlu hakkında kasten yaralama  ve hakaret suçlarından dava açıldı.

M.A.’nın avukatı Arzu Ayyıldız, duruşma sonrası yaptığı açıklamada “Yine her davada gördüğümüz gibi mağdurun suçlu olduğuna dair, mağduru suçlu çıkarmaya yönelik savunmalar oluşturulmuştu ama biz davamızda haklıyız. Hiçbir zaman geri adım atmayacağız. Somut delillerimiz mevcut. Mücadelemiz devam edecek.” dedi. 

Bodrum 1. Asliye Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına, müşteki M.A., taraf avukatlar, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan ve Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyeleri katıldı. Serkan Aloğlu’nun katılmadığı duruşmada M.A. dinlendi. Mahkeme 5 Ekim tarihine ertelendi. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aloğlu’nun Davası Başladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!