1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Datça’da 2 Bölge Deniz Trafiğine Kapatıldı

Datça’da 2 Bölge Deniz Trafiğine Kapatıldı

featured
MUĞLA (İHA) - MUĞLA'NIN DATÇA İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİRKEN, SÖNDÜRME UÇAKLARI VE HELİKOPTERLERİNİN RAHAT SU ALABİLMELERİ İÇİN İNCEBURUN İLE KARAİNCİR ARASI DENİZ TRAFİĞİNE KAPATILDI. (GÜLDEMET KIZIL - MEHMET ÖLMEZ/MUĞLA-İHA) Muğla'nın Datça ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, söndürme uçakları ve helikopterlerinin rahat su alabilmeleri için İnceburun ile Karaincir arası deniz trafiğine kapatıldı.

BODRUM HABER – Muğla’nın Datça ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, söndürme uçakları ve helikopterlerinin rahat su alabilmeleri için İnceburun ile Karaincir arası deniz trafiğine kapatıldı.

Datça’nın Kargı mevkiinde akşam saatlerinde çıkan orman yangının söndürülmesi için ekipler yoğun çaba sarf ediyor. Rüzgarın da şiddetiyle yerleşim yerlerini tehdit eden alevlerin söndürülmesi için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne 6 uçak, 10 helikopter, 50 arazöz ve 250 personel ile yangına müdahale ediliyor. Alevlerin yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınması için ekipler yoğun çaba sarf ederken, Datça Liman Başkanlığı’nın talimatı ile yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin rahat su alabilmesi için sahil güvenlik ekiplerince İnceburun ve Karaincir mevkileri arası deniz trafiğine kapatıldı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Datça’da 2 Bölge Deniz Trafiğine Kapatıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!