1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrumspor’un Yeni Başkanı Fikret Öztürk Oldu

Bodrumspor’un Yeni Başkanı Fikret Öztürk Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrumspor A.Ş.’nin yeni başkanı, hisselerin yüzde 80’inin elinde bulunduran iş insanı Fikret Öztürk oldu.

Bodrumspor A.Ş.’deki son gelişmeler ve hedeflerinin kamuoyu ile paylaşıldığı bir toplantı düzenlendi. Bodrum Golf Kulübü’ndeki toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrumspor Futbol Branşı’nin yeni başkanı Fikret Öztürk, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Derneği Başkanı Rıza Karakaya ile kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Takımımız final oynayarak Süper Lig’in köşesinden döndü. Ancak mücadele sürekli. Seneye de aynı hedeflerle mücadelesini devam ettirecek. Bugün bu toplantıyı yapmamızdaki amaç takımımızın hedeflerini kamuoyuna takımızın yönetim kurulundan ve belediye başkanından dinlemek ve kamuoyu ile şu anki süreci paylaşmak.” dedi.

Başkan Aras’ın ardında konuşma yapan Fikret Öztürk “Rıza başkanım ve ekibine teşekkür ediyorum.” diyen Fikret Öztürk, Rıza Karakaya’ya teşekkür plaketi sundu. Karakaya, plaketi Bodrum halkı adına aldığını söyledi.  Bodrumspor A.Ş.’nin yeni başkanı Fikret Öztürk, yönetim kurulu üyelerinin ise henüz şekillenme sürecinde olduğunu dile getirdi.

Daha sonra söz alan Rıza Karakaya ise şunları dile getirdi; “Fikret Başkanım sağ olsun, ‘hisseler sıfıra düşse bile ben burada olduğum sürece başkan sensin’ derdi. Kendisine bana kıymet verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Hisseler, belediyenin yardım edip etmemesi gibi konular, bir de 12 yıl başkanlık beni yıprattı. Yoruldum. Aynı git gelleri yapacak enerjiyi bulamadığım için, koltuğum garanti olmasına rağmen bırakma kararı aldım. Sağ olsunlar onlar da saygı duydular. Seneye hisse için 250 milyon bütçe söyleniyor. Yüzde 20 olsa, dernek 50 milyon getirecek. Dernek bunu ödeyemez. Ben de onun için Ahmet Başkanıma bir öneride bulundum. Belediyenin içinde olduğu bir sistem. Başkanım da sağ olsun kabul etti. Fikret Başkanım ikna etti. Bu şekilde biz hissemizi belediyeye devredersek bizi çok mutlu eder ve bu kulüp halktan kopmamış olur. Bu şekilde devam edeceğinden eminim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrumspor’un Yeni Başkanı Fikret Öztürk Oldu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!