1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Sıcaklardan Bunalan Halk Kendini Sahile Atıyor

Bodrum’da Sıcaklardan Bunalan Halk Kendini Sahile Atıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar kendilerini sahillere attı. Bodrum sıcak Haber kameralarına yansıyan görüntülerde sahillerde adım atacak yer olmadığı görüntülere yansıdı.

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile ilgili vatandaşların kimi elektriğin pahalı olması sebebi evde bulunmak yerine deniz kenarlarını tercih ettiklerini belirtti. Evlerde klima tüketmek yerine sahile gelip serinlemeye çalışılsa da çıkar çıkmaz kuruduklarını ifade eden vatandaşlar bu sene oldukça sıcak bir mevsim yaşadıklarını dile getirdi. Kayseri’den tatil için gelen bir vatandaş ise geldikleri şehrin sıcaklığını bile geçen aşırı nem ve bunaltıcı sıcaklar sebebi ile klimaların devamlı açık kaldığını akşamları bile duş alarak serinlemeye çalıştıklarını belirtti. Yurtdışından gelen bir başka turist ise 10 ay soğuk 2 ay güneşli bir bölgeden geldiği için güneşi özlemek adına kendisinin sıcaklarla arasının iyi olduğunu ve soğuk ülkeden geldiği için sıcaklığın hoş geldiğini belirtti. Görüşülen hemen herkesin sıcaklardan bunaldığı günlerde en büyük sorun yine su olduğu görüldü. Plajlarda suların kesik olmasından dolayı denize girenler duş alamıyor. Tuzlu su ile kalan vatandaşlar bir süre sonra tekrar tekrar denize girerek serinlemeye çalışıyor. Kiminin memnun olduğu hava sıcaklıkları kimi turistlerin de erken ayrılma sebebi oluyor. Bodrum bu sezonu da klimaların devamlı açık kaldığı alt yapılardaki eksikler ile geçirmeye çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Sıcaklardan Bunalan Halk Kendini Sahile Atıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler