1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Tüm Belediye Kafelere Konacak

Bodrum’da Tüm Belediye Kafelere Konacak

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi sokakta yaşayan tüm hayvanlara destek vermeye devam ediyor. Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Çelik işbirliği ile hayat geçirilen “Patili Dostlarımızı Unutmayalım” mama ve su kapları Bodrum Belediye kafelerde yerlerini almaya başladı. Özellikle yaz aylarında su bulmakta zorluk çeken tüm sokak hayvanları için başlattığı suluklarla yarımada çevresinde sokak hayvanlarının ihtiyaç duydukları temiz suya ulaşmaları sağlanıyor. Belediye kafelerde başlatılan yeni etkinlikle çevrede bulunan sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılanmaya devam edecek. Çelik malzemeden yapılan suluk ve mamalıklar sayesinde hem belediye hem de çevrede sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlar sağlıklı hijyen ortamda beslenmelerine destek olabilecekler.

Bodrum Belediyesince yarımada genelinde ilk Bitez Kafe’den başlatılan etkinlik yarımada da bulunan tüm Belediye kafelere en kısa sürede  konmaya başlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Tüm Belediye Kafelere Konacak
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!