1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Süperstar Ajda Pekkan Bodrum Geçici Hayvan Bakımevini Ziyaret Etti

Süperstar Ajda Pekkan Bodrum Geçici Hayvan Bakımevini Ziyaret Etti

featured

BODRUM HABER –  Süperstar Ajda Pekkan Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakımevini ziyarette bulundu.  Sanatçıya Belediye Başkanı Ahmet Aras olmak üzere Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt, Bakımevinde çalışan personel ve hayvan severler eşlik etti.

Sanatçının gazeteci arkadaşı tarafından 2 yavru sahiplenildi. Bodrum’da sahiplenilen yavrular Çeşmeye gitti.  Basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap veren Sanatçı Barınakların önemini ve sahiplenilmeleri gerektiğinin altını çizerek. Sokaktaki hayvanların da korunması gerektiğini belirtti. Onları görmemezlikten gelmek çok büyük vicdansızlık diyen sanatçı ben bu tip davranışları insanoğluna yakıştıramıyorum dedi. Çocuklara da eğitim verilmesi gerektiğini belirten sanatçı onları oyuncak gibi gördüklerini ancak onların oyuncak değil birer can dedi. Onlar da sevilmek istiyor aç oldukları zaman kimseyi ısırdıklarını görüyor musunuz hayır. Bu diğer hayvanlar için de geçerli onlar çok gururlular. onlara yardım etmezsek hiç bir şey yapamıyorlar. onları eğer sahiplenemiyor isek kısırlaştıralım” dedi.

Başkan Aras sözlerine “Ajda hanım Bodrum’u çok seviyor ve zamanının büyük bir bölümünü Bodrum’da geçirmeyi istiyor. Bizde kendisini onayı ile Bodrum’un kültür elçisi ilan etmiştik. o günden beri sadece kağıt üzerinde kalmasın her zaman ortak projelerde faydalı işler yapalım demiştik. İlk hedefi canlarımız ve çocuklarımızdı ve sonra da kütüphane yapacağız. Bazen yanlış anlaşılıyor sahipsiz hayvanların yeri barınaklar değil. onlar doğal ortamlarında yaşamak üzere yasalar ile de korunuyorlar. Barınaklar onlar için de birer hapishane. Burada geçici bakımları yapılan tüm canlar doğal yaşamlarına dönmek zorunda. Bizler hem Bodrum hem de Turgutreis barınaklarımızda iyileştirmeye gidiyoruz. Yakın zamanda her 2 barınağımızda çok daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süperstar Ajda Pekkan Bodrum Geçici Hayvan Bakımevini Ziyaret Etti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!