1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 3. İyilik Şenliği Dolu Dolu Geliyor

3. İyilik Şenliği Dolu Dolu Geliyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum Sağlık Vakfı tarafından bu yıl 3. kez organize edilen İyilik Şenliği öncesinde, basın toplantısı düzenlendi.

Bodrum Sağlık Vakfı,  Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölye binasında etkinlik öncesi düzenlenen toplantıda konuşan BSV Başkanı Numan Balaban, şenliğin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini hazırlıkların 6 aydır sürdüğünü söyledi.

Bu yıl “Yeni bir bene bir adım” temasıyla, “bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşam” konularına odaklanacaklarını ifade eden Balaban, etkinliğin, Bodrum’un önde gelen firmalarının sponsorluğunda dopdolu bir etkinlik olmasını beklediklerini dile getirdi. Türkiye’nin önde gelen konusunda uzman konuşmacılarının da şenlikte yer alacağına işaret eden Balaban, “Deneyim atölyelerini, ürün satış ve tanıtım alanlarını, sanatla bütünleşecek dopdolu bir organizasyonu sizin için hazırlıyoruz. Etkinliğimizde buluşmak için heyecanla bekliyoruz.  Şenliğimiz Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde 30 Eylül-1 Ekim’de  gerçekleşecek.  Şenlikte kitap imza etkinliği de yer alacak. Buradan elde edilecek gelir vakfa aktarılacak. Katılımcıların hepsi konularında uzman konuşmacılar. Dolu dolu geçecek etkinliğimiz konserle sona erecek” dedi.

Toplantı, etkinliğin 01 Ekim Pazar günü saat 18.30 da Bodrum Kent Orkestrası’nın konseri ile müzik şöleni eşliğinde sonlanacağının ve iki gün boyunca sevginin ve iyiliğin gücünün hissedileceği etkinliğe katılımın ücretsiz olacağının belirtilmesi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3. İyilik Şenliği Dolu Dolu Geliyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!