1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kos Dostluk Heyeti Bodrum’da

Kos Dostluk Heyeti Bodrum’da

featured

BODRUM HABER – 25 Ağustos Cuma günü ilk ayağı Kos Barış Meydanı’nda gerçekleştirilen “Şarkılarımız” Kos Bodrum Dostluk Konserinin ikincisi Bodrum’da düzenleniyor.

Bodrum’daki etkinlik amacıyla Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras’ın başında olduğu heyet sabah saatlerinde feribotla Bodrum’a geldi. Bodrum Limanında Başkan Ahmet Aras ve beraberindekilerce karşılanan Yunan heyeti daha sonra Bodrum Kalesini gezdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kale gezisi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Aras etkinlik ile ilgili  şunları dile getirdi. “Komşularımız, akrabalarımız bugün bizleri ziyarete geldiler. Burada bugün Ağustos’un 25’inde Kos’ta gerçekleştirdiğimiz ‘barış, dostluk, demokrasi, kardeşlik’ etkinliğinin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Onlar bizi on beş gün önce orada misafir etmişlerdi. Şimdi biz de onları Bodrum’da misafir ediyoruz. Biliyorsunuz barış ve dostluk ilişkileri özellikle ülkeler arasında olsun, kentler arasında olsun; yerelden başlar yerelden bunları tabii ki kurmak gerekir ve geliştirmek gerekir. Bizler yüzyıllara dayanan komşuluğumuzu, dostluğumuzu, kardeşliğimizi her zaman savunacağız, koruyacağız. Bu konuda bizi tabii ki eleştirenler da olacaktır. Ancak uzatılan bir barış elinin ne kadar mantıklı ve vicdanlı olduğunu lütfen değerlendirsinler.”

Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras ise “Kalbimden teşekkür ediyorum çok içten dileklerimi sunuyorum. Gerçekten çok sıcak bir karşılama, gerçekten sıcak ve içtenlikle bir dostluk ortamı var. Herkese Kos’tan merhabalar ve sevgiler getirdik. Arkadaşım, dostum Sayın Aras’a da bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kos Dostluk Heyeti Bodrum’da
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!