1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri 7 Araçla Vatandaşların Su Taleplerini Karşılıyor

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri 7 Araçla Vatandaşların Su Taleplerini Karşılıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yaşanan su sorunları ile ilgili Bodrum Belediyesi tarafından  Ağustos ayından beri yarımada genelinde ücretsiz olarak vatandaşların talep ettikleri yere araçlarla taşınan su dağıtım hizmeti ile ilgili Bodrum Belediyesi Destek Hizmetler Müdür Vekili İzzet Mert  Kalem’den konu ile ilgili bilgiler aldık.

Bodrum Belediyesi Destekler müdürlüğünde yaklaşık 2 yıldır görev yaptığını belirten Kalem, Bodrum’da kaç tane su kuyusu olduğu ve kimlerin yetki alanında bulunduğu ile ilgili şu bilgileri paylaştı.  Kalem, Park bahçelerde ve kademelerde olan mevcut 5 kuyudan su alımı yaptıklarını vatandaşları su kesilmesi ile alakalı olarak taleplerini karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Yeraltında daha önce sondajları yapılan kuyulardan yeryüzüne çıkartılan temiz suları sağlıklı bir şekilde vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.  Kalem; Ağustos ayında 2 araçla başlayan desteklerin ancak Geyik ve Mumcular barajlarının kapatılması ile daha sık talep almaları üzerine araç sayılarının şua n itibarı ile günlük 7 araç ile hizmete devam ettiklerini söyledi. Araçların 4 tanesi  4 tonluk 2 tanesi 8 tonluk ve 1 tanesi de 12 tonluk olmak üzere hizmet verildiğini söyledi.

Kalem sözlerine şu şekilde devam etti “Son dönemlerde kuyulardan aldığımız sularla 75 haneye ulaşıyoruz. 300 ton civarı su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Konacık’ta MUSKİ’ye bağlı kuyular vardı daha önceleri onlar şuan faal değil diye biliyoruz. Bodrum Belediyesi alt yapı su kanalizasyon bize bağlı değil bizlerin o konuda yetkisi olmadığı için o kuyular ile ilgili bir bilgi sahibi değiliz, onların kendi tasarrufunda “ dedi. MUSKİ’den herhangi  bir destek alamadıklarını belirten Kalem, sadece Bodrum Belediyesi personeli ile gece gündüz 7/24 hizmet vermeye çalışıyorlar ciddi anlamda da emek harcıyorlar, gönüllülük esası ile gerçekleştirdikleri bu hizmet için ben hepsine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

1
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri 7 Araçla Vatandaşların Su Taleplerini Karşılıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler