1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bitez’de Cumhuriyet’in 100. Yılına Yaraşır Kutlama

Bitez’de Cumhuriyet’in 100. Yılına Yaraşır Kutlama

featured

BODRUM HABER – Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bitez’de de  100. yıla yaraşır bir etkinlik düzenlendi.

Bitez Muhtarlığı ve Bitez işletmeleri, Bitez’de yaşayanlar, bu güzel mahalleye gönül verenler el birliği ile 100. yıl da Bitez’de coşku dolu bir Cumhuriyet etkinliğinde bir araya geldi. Didem Pekdemir tarafından organize edilen  100. yıl Bitez şenliği, 29 Ekim sabahı saat 10:00 da başladı. Etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar 100.yıl enerjisi ve coşkusu ile sürdü. 100. Yıl Bitez Şenliği, Cumhuriyet kermesi ile başladı. Kermes sırasında çocuklar için küçük oyun alanları da dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler yer aldı. Bitez köy içinde ”İlkleri Gerçekleştiren 100 Cumhuriyet Kadını” sergisi sanatseverler ile buluştu.

100.yıl Bitez Cumhuriyet sahnesinde Bodrum’da yaşayan sanatçılar ”Sahnede Ben de Varım” konserleri verdi. Sanatçılar; Nilgün, Hicran, Bate, Emre, Soner Güngör, Sezen ve Aycan 100. Yıl Bitez Şenliği coşkusu ile aynı sahnede buluştu. Konserlerin devamında Halk Eğitim’in halkoyunları ve dans gösterileri sergilendi.

Klasik araba ve motosiklet korteji saat 17.00 da gerçekleşti.

Bodrum’un ilk 100.metrelik Dev Türk  bayrağı korteji, fener alayı ve bando takımı eşliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışacak, unutulmaz bir 100.yıl kutlaması ile kutlamalar sona erdi.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitez’de Cumhuriyet’in 100. Yılına Yaraşır Kutlama
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!