1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Evsahibi Kiracısının Parmağını Isırdı

Evsahibi Kiracısının Parmağını Isırdı

featured

BODRUM HABER – Gümüşlük mahallesi’nde ev sahibi ile kiracı arasında  kavga çıktı. Kavgada Isırılan bir parmağı parçalanan bir diğer parmağı da kırılan kiracı, önce hastaneye ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Edinilen bilgiye göre olay Koyunbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ev sahibinin oğlu Y.B., bir süredir aralarında anlaşmazlık bulunan kiracılarının kızı ile karşılaştı. Y.B.’nin kiracılarının kızına kira anlaşmazlığı yüzünden tepki göstermesi üzerine tartışmaya diğer aile bireyleri de dahil olunca ortalık bir anda karıştı. 

Çıkan tartışmada esnasında uyurken uyanıp olay yerine gelen kızın babası aldığı yumruk darbesi ile yere yıkıldı. Arbede esnasında Y.B., kiracıları C.A.’nın parmağını ısırdı, ardından başka bir parmağını kırdı. 

Kavgayı çevreye giren vatandaşlar ayırdı. 112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri tarafından ambulansla Hastaneye kaldırılan C.A’nın parmağına müdahale edildi. C.A.’nın Y.B. hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

 

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Evsahibi Kiracısının Parmağını Isırdı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!