1. Haberler
  2. Manşet Haberler
  3. 22 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

22 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

featured

BODRUM HABER– Bodrum’da 28 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde Gümbet’e doğru seyir halinde olan minibüs şoförü Hasan Özsezgin(54) kaza yaptı. Kazada ağır şekilde yaralanan minibüs şoförü hayatını kaybetti.

28 Ekim gününde gerçekleşen kazanın nedeni yağış sonrası kayganlaşan yolda sürücünün hakimiyetinin kaybetmesi olarak görülüyor. Olay, Hasan Özsezgin idaresindeki 48 VR 154 plakalı minibüsün refüje çarpıp yan yatması sonucu karşı şeride geçmesi şeklinde yaşandı. Karşı şeride geçen minibüse doğru istikamette giden 48 AJG 471 plakalı otomobil çarptı.

Kazada otomobildeki 3 kişi ile midibüs şoförü yaralandı. İhbarın ardından kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Midibüste sıkışan sürücü Hasan Özsezgin, ekiplerce kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Otomobildeki yaralılar Aysel A., Erkan A. ve 4 yaşındaki çocukları Ayaz A. da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza esnasında midibüste yolcu bulunmadığı öğrenildi. 

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenilen Hasan Özsezgin, Muğla Yücelen Hastanesi’ndeki yaşam savaşını kaybetti. Bodrum Sıcak Haber ailesi olarak Bodrum Belediyesi’ne ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
22 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler