1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kamyonetle Başka Yere Bırakılan Köpeklerini Arıyorlar

Kamyonetle Başka Yere Bırakılan Köpeklerini Arıyorlar

featured

BODRUM HABER – Akyarlar Kemer mevkiinde  kamyonete bindirilip götürülen 3 köpek, mahalle sakinleri tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre olay Akyarlar Mahallesi Kemer mevkiinde meydana geldi.  Bölge sakinleri tarafından bakılan Fadıl, Şeker ve Timsah isimli 3 sokak köpeği, geçen hafta Pazartesi günü bir kamyonete bindirilerek götürüldü. Köpeklerin götürüldüğünü fark eden mahalleli, güvenlik kamera görüntüleriyle jandarmaya başvurdu. Durumdan haberdar olan hayvanseverler de bahse konu kamyoneti araştırmaya başladı. Araştırmaların sonunda hayvanların taşındığı kamyonete ulaşıldı. Sürücü, dün akşam saatlerinde jandarma karakoluna giderek ifade verdi. Kamyonet sürücüsünün, köpeklerin havlaması ve araçları takip etmesinden şikayetçi olan bir mahalle sakininin isteği üzerine, hayvanları yerlerinden alıp Yeni Devlet Hastanesi civarına bıraktığını itiraf ettiği öğrenildi. Mahalle sakinleri kamyon sürücüsü tarafından  bırakıldığı söylenen bölgede  3 köpek aranıyor. Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu avukatlarının da konu ile ilgili yasal süreci takip ettiği öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Kamyonetle Başka Yere Bırakılan Köpeklerini Arıyorlar
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler