1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da 2 farklı motosiklet kazasında 2 sürücü yaralandı.  Kazaya sebep olan sürücülerden birinin alkollü olduğu tespit edildi. Edinilen bilgiye göre ilk kaza Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bodrum istikametinden Konacık istikametine seyir halinde giden 48 BV 2XX plakalı motosiklet sürücüsü  iddiaya göre önünde seyir halinde giden ticari aracın yavaşlaması sonucu arkasından çarptı. Çarpma sonucu arka kapağı açılan ticari pikapa çarpan motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kazaya sebep olan araç ise olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmek istenen yaralının ailesi kendilerinin hastaneye götüreceğini beyan ederek ambulans ile gitmeyi reddettiler. Yaralı genç kızın dişlerinde kırık olduğu gözlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer kaza ise Turgutreis caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre  Gümbet  Karakaya sokaktan  çıkan ve Turgutreis  caddesinden girişi olan gross marketin otoparkına giriş yapmak için Karakaya sokaktan caddeye kontrolsüz şekilde çıkış yapan  48 TD 0XX  plakalı araca Turgutreis caddesinde seyir halinde giden motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Mehmet C. düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralı sürücü 112 acil sağlık ekiplerince ambulans ile Bodrum devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekiplerince olay ile ilgili yapılan kontrolde alkollü olan sürücüye  cezai işlem uygulanırken trafik ekiplerince araç çekici ile otoparka alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!