1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Doktor ve Mülk Sahibi Arasında Kira Anlaşmazlığı

Doktor ve Mülk Sahibi Arasında Kira Anlaşmazlığı

featured

BODRUM HABER – Ev ve iş yerlerinde son yıllarda artan kira artışları insanları karşı karşıya bırakmaya devam ediyor. Bodrum’da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Uğur Gökler kiracı olduğu muayene yerinde mülk sahibi ile anlaşmazlığa düştü. Geçen sene kira artırımı ile başlayan süreç farklı boyutlara evrildi.

2001 yılından itibaren Bodrum’da mesleğini icra eden ve 17 yıldır kendi muayenesinde hizmet veren Doktor Gökler muayene önündeki otoparkı kullanamadığını ve muayenenin girişine araba park edildiğine dikkat çekti.

Gökler yaşadığı sorun ile ilgili şunları aktardı; “Türkiye’nin kronik sorunu olan mal sahibi ve kiracı sorunu. Her şeyin bir kuralı bir kaidesi kanunlarda da çözümü var. Kanun dışında çözüm aramak hiç kimsenin faydasına olan bir şey değil. Kontratımdaki bütün maddeleri uygulamama rağmen iş yerimde sürekli olarak bir sıkıntıya maruz bırakılıyorum. Şu andan Muayenehanemin girişine araba park edildi. Muayenenin önündeki otoparkı kullanmama izin verilmiyor. Küçücük bebeklerin aileleri yol yürümek zorunda kalıyorlar ve kendilerine eziyet ediliyor. Bunun sebebi ise keyfi uygulama, kanunen hiçbir şekilde hakkı olmayan aidat adı altında toplanmaya çalışılan paralara itiraz ettiğim için sürekli olarak böyle olaya maruz kalıyorum. Başka boyutları da var. Ama bu boyutları şimdi burada dile getirmek ne kadar doğru o da ayrı bir hikaye. Çünkü kanunen mahkemeye intikal etti. Bu konu hakkında yorum yapmayacağım” dedi.

Konu ile ilgili ev sahibi Ahmet Zırh’dan da yorum alındı. Alınan bilgilere göre mülk sahibi de şu açıklamalarda bulundu.” mülk sahibi kiracısının beyanlarındaki söylediği gibi şeylerin olmadığını, burasının ortak kullanım alanı olduğu ve belli giderlerinin olduğunu belirtti. Kiracılarının diğer kiracılardan aidatları toplamasına rağmen 4 -5 aydır mülk sahibine bu ödemeleri yapmadığını, diğer topladığı aidatları da vermediği için sorun yaşıyoruz konu adli mahkemelere yansıdı. Adli mahkemeler tarafından yüce mahkemenin verdiği karara göre herkes gerekenleri yapacaktır. Biz konu da haklıyız iddiaları kesinlikle kabul etmiyoruz ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doktor ve Mülk Sahibi Arasında Kira Anlaşmazlığı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!