1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Ankara’ya Giden Parti Değiştiriyor

Ankara’ya Giden Parti Değiştiriyor

featured

BODRUM HABER – Zafer Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı tanıtımını Heredot Kültür Merkezinde düzenlenen lansman ile  gerçekleştirdi.  Düzenlenen lansmanda Tanıtım konuşmasını Bodrum Zafer Partisi İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş yaptı. Gönüldaş konuşmasında şunları dile getirdi. “Biz bugüne kolay gelmedik. Ben Bodrum İlçe Başkanı olarak bu mücadelenin içinde gerçekten Atatürk’ün çizgisinde ve yolunda ilerlemenin şu an için ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu konu ile ilgili sağ olsun ve var olsun Nihal Hanım bizi kırmadı ve kendisini inançları doğrultusunda beraber olduğumuz için Belediye Başkan Adaylığına iki gün önce yaptığımız Ankara ziyaretinde belli oldu. Biliyorsunuz Ankara’ya giden davasını satıp koltuğuna geri geliyor. Bizim öyle bir davamız olamaz. Çünkü yolumuz bir. Bu konu ile ilgili Ümit hocamızın,  genel başkan yardımcılarımızın da hepsinin ismini andık. Bizi oradan davul zurnalarla uğurladılar. İl Başkanımız Cem Bey’in takdirini aldık. Kadınlarımızın her zaman başımızın tacı olduğunu bir önceki il başkanımızdan da ve şu an toplanan nüfusla ilgili de bunu kendimizde görüyoruz. Nihal Hanım, Bodrum’un en köklü ailelerinden birinin ferdi. Nihal Hanım insanlara yardım etmesini çok seven, partili dostlarımızı çok seven bizim yönetimimizde her zaman ablalık yapmış biridir”  dedi

“İdare etmeye değil yönetmeye talibim”

Nihal  Esin Gürsoy  şu şekilde sözlerine başladı, “Kıymetli basın mensupları, değerli Bodrum hemşerilerimiz, Bodrum dostlarımız hepiniz hoş geldiniz. Ben Nihal Esin Gürsoy 1973 Bodrum doğumluyum. Bir kısmı İstanköy’de yerleşik olan Bodrumlu bir ailenin kızıyım. Ailemin bürokrasideki görevleri sebebi ile hayatımın ilk 30 yılı Ankara’da geçti. Sonraki 20 yılda da Bodrum’dayım. Bodrum Merkez’de Kıvanç Eczane’nin sahibiyim. 20 yıl içinde de çoğu mesleki alanlar olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok projelerde, görevlerde bulundum. Meslek odalarında, meslek sendikalarında, derneklerde üyeliklerim var. Çevre Örgütü, Kadın örgütlerinde çalıştım. Bodrumumuzun endemik türleri ile ilgili olarak salya orkidelerinin tüm tespit ve fotoğraflamak özel ilgi alanım. Bunun dışında dalgıç yapıyorum. 2 çocuk annesiyim. Bodrum halkının günden güne düşen hayat kalitesini yükseltmek ve daha yaşanılabilir kent kimliğine kavuşturmak. Yönetimde şeffaflığa ve liyakata inanıyorum. Bodrum Belediyesi’ni idare etmeye değil yönetmeye talibim. Bilim, barış ve birlik yolundan ayrılmayacağım. Bu yolda bana güvenen genel başkanıma, her kademede beraber çalışacak genel merkezdeki genel başkan yardımcılarımıza, il başkanıma, ilçe başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı Cem Ayber, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Nihal Hanım size çok içtenlikle başarıları diliyorum. Çok zor bir göreve talip oldunuz. Benim bu partide ki yegane destek sebebim sahadaki başarıyı     teminat     altına almak, Çünkü biz maalesef siyasi rekabetin neredeyse imkânsız hale getirildiği bir ortamda seçime gidiyoruz. O yüzden herkesin ilçe başkanımın, belediye başkan adayımın, sizlerin bizlerin ciddi bir cesaret örneği. Bu koşullarda aday olmak benim için kazanmak anlamına geliyor.  Sonuçta belediyenin yönetimi değil. Biz bodrum halkının desteği ile Türkiye’de ki siyasi tıkanıklığın açılması için çok önemli mesaj vereceğiz. Bu mesaj kaçınılmaz olarak artık bu adaylıkla verildi.  Seçim sonrası sonuçları hep beraber göreceğiz. Sonucun ne olduğunun hiçbir önemi yok. Türkiye siyaseti değişecek. Nihal hanımın adaylığı ile beraber siyasi değişimin Bodrum’da ki en önemli isimlerinden biri olacak. Bugün artık bu gerçekleşti” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’ya Giden Parti Değiştiriyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler