1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’un İlk Mobilya ‘‘VR Teknolojisi’’

Bodrum’un İlk Mobilya ‘‘VR Teknolojisi’’

featured

BODRUM HABER – Karataş Home Concept, mobilya alışveriş deneyimini devrim niteliğinde bir adım ile yeniliyor! Bodrum’un gözde Home Concept mağazalarından biri olan Karataş Home Concept, müşterilerine eşsiz bir deneyim sunmak üzere VR teknolojisini kullanarak hazırladığı Mobilya Deneyim Merkezi’ni hizmete açtı.
Müşteriler artık Karataş Home Concept’ in Bodrum’daki mağazasına gelerek hayal ettikleri mobilyaları gerçeğe en yakın şekilde deneyimleyebilecekler. Bu yenilikçi teknolojik girişim, müşterilere seçtikleri mobilyaların nasıl görüneceğini ve mekâna uyum sağlayıp sağlamadığını görmelerine imkân tanıyor.
Karataş Home Concept ‘in mimarı Musa Tuğrul Karataş, bu yenilik hakkında şunları söyledi: “Müşterilerimizin mobilya seçimlerini yaparken daha bilinçli ve güvenli hissetmelerini sağlamak amacıyla bu teknolojik adımı attık. Artık müşterilerimiz, beğendikleri mobilyaları satın almadan önce üç boyutlu olarakgörüp kararlarını daha kolay verebilecekler.
Bizler 3. Nesil olarak 35 yıllık geleneksel mağazacılık anlayışının yanı sıra mimariyi, estetiği ve teknolojiyi sadece Bodrum’ a değil, tüm Türkiye’ ye VR hizmeti sunarak mobilya sektöründe bir ilke imza atmış bulunuyoruz. Şu an Mobilya, Yatak, Halı, Perde, Bahçe, Ev Tekstili ve Aksesuar grupları ön planda olmak üzere yaklaşık 150 üretici firma ile iş birliği içerisindeyiz. İlham kaynağımız olan Milano Fuarı başta olmak üzere yurt dışında ve yurt içinde katıldığımız fuarlar Karataş Home Concept’ in tasarımı ve trendi yakalamasındaki en büyük etkendir. Bunun yanında özel tasarım mobilya üretiminde de kullandığımız VR Teknolojisi, tasarladığımız mobilyaların üretim öncesi görüntüsünü daha gerçekçi sunmamızı desteklemektedir.”
VR Mobilya Deneyim Merkezi, Karataş Home Concept ‘in Konacık’ taki mağazasında bulunuyor. Bu yenilikçi adım, müşteri memnuniyetini artırmayı ve mobilya alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un İlk Mobilya ‘‘VR Teknolojisi’’
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!