1. Haberler
  2. Manşet Haberler
  3. Bodrum’da Ana İsale Hattı Patladı: Otomobil Dev Çukura Düş

Bodrum’da Ana İsale Hattı Patladı: Otomobil Dev Çukura Düş

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Akyarlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde ana isale hattında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası yol üzerinde devasa bir çukur oluştu ve bu çukur, kısa süre sonra yoldan geçen bir otomobili yuttu.

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Hızla olay yerine gelen MUSKİ ekipleri, patlamanın neden olduğu su akışını durdurarak güvenliği sağladı. Patlamadan dolayı oluşan çukurda mahsur kalan otomobil, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda kurtarıldı.

Yetkililer, tamirat çalışmalarının sürdüğünü ve bu süre zarfında bölgede su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Bölge sakinleri, su kesintisi konusunda bilgilendirilirken, patlamanın nedenine dair kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Olay, bölge halkında büyük bir şaşkınlık yaratırken, yetkililer sorunun en kısa sürede çözüleceği konusunda güvence verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından su hizmetinin normale dönmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Ana İsale Hattı Patladı: Otomobil Dev Çukura Düş
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler