1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum İş İnsanları Derneğinden Muğla Valisi ve MBB Başkanına Ziyaret

Bodrum İş İnsanları Derneğinden Muğla Valisi ve MBB Başkanına Ziyaret

featured

BODRUM HABER – Bodrum iş insanları Derneği Yönetim kurulu üyeleri Muğla Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanını makamlarında ziyaret ettiler. Bodrum’da iş dünyasını bir araya getirirken, bir yandan ticareti geliştirip diğer yandan da sosyal sorumluluk projeleri ile Bodrum’a fayda sağlamayı hedefleyen Bodrum İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Yılanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Muğla Valisi Sayın Dr. İdris Akbıyık’ı ziyaret ettiler. Projeler ile ilgili bilgi alışverişi yapılan ziyarette Vali Dr. İdris Akbıyık Başkan ve yönetime başarılar diledi.

Bodrum’a fayda sağlamayı ilke edinen Bodrum İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Yılanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri il ziyaretleri kapsamında,  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı da makamında  ziyaret etti. Muğla ve Bodrum’un gelişmesi için ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum İş İnsanları Derneğinden Muğla Valisi ve MBB Başkanına Ziyaret
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!