1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Model Y, Test Sürüşü İçin SAL Bodrum’da!

Model Y, Test Sürüşü İçin SAL Bodrum’da!

featured

BODRUM HABER – Tesla’nın 2023 yılında dünya çapında en çok satan otomobili olan Model Y, 5-11 Ağustos tarihleri arasında SAL Bodrum’da meraklılarıyla buluşarak elektrikli SUV deneyim imkanı sunacak.

Ziyaretçiler Sal Bodrum’da yazın keyfini çıkarırken aynı zamanda Model Y’yi deneyimleme fırsatı yakalayacak. Detaylı bilgi ve sorular için etkinlik sırasında Tesla Danışmanları alanda olacak ve test sürüşleri organize edilecek. Tesla araçlarıyla test sürüşüne çıkan ziyaretçiler aracın performansını ve konforunu özgürce deneyimleme ve araç hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olma fırsatı bulacaklar.

Model Y, arkadan çekişli (Rear-Wheel Drive) seçenek olarak Nisan ayında Türkiye konfigüratöründe sunulmaya başlandı ve şimdiye kadarki en erişilebilir seçenek olarak öne çıktı. Başlangıç fiyatı 1.791.451 ₺ olan Model Y, standart olarak premium iç mekan, autopilot, araç içi eğlence, panoramik cam tavan, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon simidi, matrix farlar ve daha fazlası ile birlikte en ileri güvenlik özellikleri ve ömür boyu yazılım güncellemelerini içeriyor.

5-11 Ağustos 2024 tarihlerinde SAL Bodrum’da bu benzersiz deneyime katılmak isteyenler, Bu bağlantı üzerindeki Tesla etkinlik sayfasından ücretsiz olarak kayıt olabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Model Y, Test Sürüşü İçin SAL Bodrum’da!
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!