1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Aydın Ayaydın’dan Aras ve Mandalinci’ye Sert Eleştiri: “Projeler Nerede?”

Aydın Ayaydın’dan Aras ve Mandalinci’ye Sert Eleştiri: “Projeler Nerede?”

featured

BODRUM HABER – Yerel yönetimlerin su krizine yönelik somut adımlar atmadığını vurgulayan Ayaydın, “Seçim döneminde denizden su arıtma, yeni kuyular açma ve Ekinambarı’ndan su getirme gibi projelerden bahsedildi. Ancak bu projelerin hiçbirinin hayata geçirildiğini göremiyoruz.” dedi.

Ayaydın, belediyelerin bütçe yetersizliği bahanesiyle vatandaşları mağdur ettiğini öne sürerek, şu eleştirileri dile getirdi:

“Belediyenin mali kaynaklarını bilmiyor muydunuz? Seçimi kazandıktan sonra bu konuyu Bodrum ve Muğlalılar düşünsün mü dediniz? Halkı kandırdınız. Sayın Aras, ‘Mumcular Barajı’nda su kalmadı’ diyor ve vatandaşa olmayan suyu tasarruflu kullanın çağrısında bulunuyor. Geçen yaz da barajın kuruduğunu, bir damla su olmadığını biliyordunuz. Buna rağmen, bu yaz barajda su olmayacağını bile bile seçim vaatlerinde ‘çözüm önerileriyle ilgili projelerimiz var’ dediniz. Nerede o projeleriniz? Çıkın Muğlalılardan, Bodrumlulardan özür dileyin ve ‘hiçbir hazırlığımız yoktu’ deyin. Hatta benim projelerime dört elle sarılın.”

AK Parti olarak yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip edeceklerini belirten Ayaydın, “Temiz su musluklarımdan akıyor mu? Çöpler düzenli toplanıyor mu? Trafik sorunuma bir çözüm geldi mi? Kanalizasyon sorunu çözüldü mü? Her gün gidip geldiğim yol düzgün mü? Ne yazık ki ‘bunların hiçbirine evet olumlu gelişme var, belediye en azından bazılarını yapıyor’ diyemiyorum. Keşke diyebilsem.” ifadelerini kullandı.

Aydın Ayaydın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye verdiği kredinin tükendiğini belirterek, “Bu dostlarım kusura bakmasın ama artık eleştirmenin zamanı geldi. Vatandaşlar sizden hizmet bekliyor. AK Parti olarak bundan böyle her adımınızı takip edeceğiz.” dedi.

Son olarak, Ayaydın, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi tecrübesizlikle eleştirerek, “Başkan Mandalinci’nin halkın beklentilerini karşılamada daha güçlü adımlar atmasını temenni ediyorum.” dedi. Ayrıca, Muğla ve Bodrum’da yapılan olumlu çalışmaların destekleneceğini, ancak eksikliklerin de yakından izleneceğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın Ayaydın’dan Aras ve Mandalinci’ye Sert Eleştiri: “Projeler Nerede?”
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!