1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Sipay Bodrum FK’nın Genç Yıldızları, Adana Demirspor Karşısında Galibiyet İstiyor

Sipay Bodrum FK’nın Genç Yıldızları, Adana Demirspor Karşısında Galibiyet İstiyor

featured

BODRUM HABER – Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 7’inci haftasında evinde Adana Demirspor’u ağırlayacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, Gökdeniz Bayrakdar ve Ahmet Aslan rakipleri Adana Demirspor karşısında galibiyet alarak seriyi sürdürmek isteklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 7’inci haftasında 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Adana Demirspor’u evinde konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip evinde Adana Demir’i mağlup edip galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sipay Bodrum FK’nın genç yetenekleri Gökdeniz Bayrakdar ve Ahmet Aslan takımın performansı ve hedefleri konusunda değerlendirmelerde bulundu.

DAHA İYİ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Takım olarak her geçen gün daha iyi olduklarını söyleyen takımın genç yıldız oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar, “Öncelikle lige başladığımızdan beri zaten takımda güzel ve heyecanla güzel birliktelik var, performans olarak da iyi işler başardık ama sonuca ulaşamadık bazı maçlarda. İkinci galibiyetimizi aldık bu bizim için mutluluk verici. Gelişmeye devam ediyoruz, inşallah içeride bir Adana Demir maçı oynayacağız. Onunla da bu seriyi başlatıp devam ettirmek istiyoruz. Tabii ki de sonuçta önce takımın kazanması önemli. Ben takım için her şeyimi yapıyorum. Golle tanışmayı tabii ki de istiyorum. Ama öncelikle takımın kazanması önemli benim için. Oyunumuz iyi olduğu için kendimizden şüphemiz yok takım olarak. Bu galibiyette de onu kırdığımızı düşünüyorum. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.

GALİBİYETİ SERİYE BAĞLAMAK İSTİYORUZ

Galibiyette seri yakalamak istediklerini belirten takımın genç yeteneklerinden Ahmet Aslan, “Bir önceki maçta yine son dakikada şansız bir gol yedik. Bu bizi biraz demoralize etti ama burası Süper Lig. Öğreneceğimiz çok şey var ama ilk haftalara baktığımız zaman bence puanlama olarak daha üst sıralarda olmamız gerekiyor ama bu hafta ilk deplasman galibiyetimizi aldık. O yüzden mutluyuz, bunu bir seriye bağlamamız gerekiyor. Bunu da inşallah içeride Adana Demir’i yenerek seriye bağlayacağımızı düşünüyorum. Takım içinde arkadaşlık olsun, hocalarımızın direktifleri olsun her şey çok güzel ilerliyor. Geride kalan haftalarda hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık, önümüzdeki maç içeride taraftarımızın desteğiyle Adana Demir maçını kazanarak seriyi devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sipay Bodrum FK’nın Genç Yıldızları, Adana Demirspor Karşısında Galibiyet İstiyor
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!