1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’ne Bölge Temsilciliği Yetki Belgesi Verildi

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’ne Bölge Temsilciliği Yetki Belgesi Verildi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün düzenlediği “Yurt İçi ve Yurt Dışı Dernekler Toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç, Derneklerden Sorumlu Y.K. Üyesi Rıfat Perahya ve yönetim kurulu üyeleri ile yurt içi ve yurt dışındaki yaklaşık 200 dernek katıldı.

Derneklerle ilgili bilgi paylaşımı yapmak, farklı dernekler arasında iletişimi ve iş birliğini artırmak amacıyla yapılan toplantıda Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, çatı derneği olarak akredite edilerek yetki belgesi aldı.

Yetki belgesini Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’un elinden teslim alan Bodrum Fenerbahçeliler Derneği As Başkanı Hasan N. Aldinç ile Genel Sekreter Serkant Acar; yurt içi ve yurt dışı derneklerini bir araya getiren ve derneklerin de fikir ve görüşlerini alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Toplantının bol katılımlı ve olumlu geçtiğini belirten Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Serkant Acar; “2022 yılının Mart ayından beri yürüttüğümüz Güney Ege Bölgesi Bölge Temsilciliğini bugün aldığımız yetki belgesiyle devam ettirecek olmamız bizi çok mutlu etti.

Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Koç’un elinden aldığımız Güney Ege Bölgesi Çatı Derneği yetki belgesi ile Güney Ege Bölgesindeki Aydın, Denizli, Didim, Marmaris, Muğla, Nazilli ve Fethiye derneklerinin temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Bu derneklerimiz ile yaptığımız çalışmalar da tüm hızıyla devam edecek.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşen toplantıda özellikle eğitime daha fazla destek olunması, sorumluluk faaliyetlerinin artırılması, kadın ve çocuklara yönelik projeler, öğrencilerimize yapılacak olan burslar ile Fenerbahçe sevgisini aşılayacak etkinliklerin yapılması gibi birçok önemli konu ele alındı. Güney Ege Temsilciliği plaketini Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’ne veren ve tüm derneklerimize gösterdikleri nazik ev sahipliğinden dolayı başkanımız Sayın Ali Yıldırım Koç’a, Derneklerden Sorumlu Y.K. Üyesi Rıfat Perahya ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’ne Bölge Temsilciliği Yetki Belgesi Verildi
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!