1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Dağlık Alanda Yangın Çıktı

Bodrum’da Dağlık Alanda Yangın Çıktı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Akyarlar Bağla mevkiinde  sabah saatlerinde başlayan yangın ekiplerin hızlı şekilde müdahalesi ile kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabah Bağla mevkiinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Bodrum İtfaiye grup amirliği ekipleri, Bodrum Belediyesi Afet işleri müdürlüğü ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince karadan ve havadan yangına müdahale edildi. Arazinin sarp ve kayalık olması, karadan müdahaleyi zorlaştırdı. Havadan 2 helikopter ile 3 uçak, yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, yangın bölgesine gelerek çalışmaları yakından takip etti. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
Rüzgarın etkisi ile dağılmaya eğimli yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma işlemlerinin ardından yangın tamamen söndürüldü. Ekipler yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Dağlık Alanda Yangın Çıktı
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler