1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Meteorolojiden Fırtına Uyarısı Yapıldı

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı Yapıldı

featured
MUĞLA'NIN BODRUM İLÇESİNDE SABAHA KARŞI ETKİLİ OLAN FIRTINA DÜKKANLARI YIKTI, TEKNELERİ BATIRDI (EREN AYHAN - HAMDİ YÖRÜR/MUĞLA-İHA) Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına dükkanları yıktı tekneleri batırdı.

BODRUM HABER – Bodrum Kaş arasında Meteoroloji 4. bölge müdürlüğü bölge tahmin ve uyarı merkezi tarafından  fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel müdürlüğünden yapılan uyarıda,  “Yapılan son değerlendirmelere göre; denizlerimizde (Bodrum-Kaş arasında) rüzgarın, Perşembe günü (17.10.2024) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cuma günü (18.10.2024) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınayla birlikte başta balıkçılarımız ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteorolojiden Fırtına Uyarısı Yapıldı
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler