1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası başlatıldı

Bodrum’da Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası başlatıldı

featured

Adalet Bakanlığınca Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle ceza infaz kurumu kütaphaneleri için kitap bağış kampanyası düzenlendi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımı ile 29 Mart 2021 tarihinde “Ceza Infaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına ilişkin İş Birliği Protokolü” imzalandı.


Bağışlanan kitaplar Cezaevindeki eğitim birimleri tarafından incelenerek hükümlü ve tutuklulara talepleri doğrultusunda verildi. Ceza infaz kurumlarında görev yapan infaz koruma memurlarının öz verili bir şekilde çalışmaları yürütülüyor. Hükümlü mensupları yeniden topluma kazandırılması ve zamanlarını değerlendirmesi içini Türkiye genelinde 31 Mayıs 16 Haziran’da bu uygulamaya başlandı.


Yayın seçici kurulu ayıklaması Kültür Turizm Bakanlığı ve Adalet Bakanlığının denetiminde sürdürülüyor. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan ve kurum amirleri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası başlatıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!