1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kalbi Duran Genç Kız Hayata Döndürüldü; Durumu Kritik

Kalbi Duran Genç Kız Hayata Döndürüldü; Durumu Kritik

featured

Konacık trafik ışıklarında Halime Kaya’ya (20), karşıdan karşıya geçerken süratle seyir halinde ilerleyen araç çarptı. Halime Kaya ağır yaralandı. Yola savrularak düşen genç kıza yoldan geçerken gören bir sağlık çalışanı müdahale etti. Ağır yaralanan genç kız için sevk edilen ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerince olay yeri incelemeleri sürdürüldü. Hastaneye kaldırılırken kalbi duran genç kız direnmeye devam etti.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm mücadele dolu müdahaleler sonucunda Halime Kaya’nın kalbi atmaya başladı. Genç kızın vücudunda çokça kırık olduğu tespit edildi. Hayata döndürülen genç kızın durumu kritik olarak tedavisi sürüyor. Genç kızın kaza haberini alınca hastaneye gelerek endişeli bekleyişler içerisinde olan ailesi kızları için üzüntüye boğuldu. Halime Kaya edinilen bilgiye göre Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalbi Duran Genç Kız Hayata Döndürüldü; Durumu Kritik
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!