1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Marmaris Yanıyor

Marmaris Yanıyor

featured

Marmaris içmeler yolunda ormanlık alanda yangın çıktı. Yol kenarındaki bir otelin yakınında olduğu ormanlık alanda çıkan yangında ağaçlar alev aldı. Esen rüzgarla orman alev almaya uzun süre devam etti. Yola neredeyse 50 m olduğu iddia edilen ormanda çıkan yangını farkeden vatandaşların yardım çağırmasıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İddia edilene göre helikopterin geç kalmasıyla yangın büyüdü.

Aygaz tüpünün de bulunduğu belirtilen olay yerinde patlama ihtimaline karşın güvenlik güçleri etraftaki vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın canla başla söndürülmeye devam ediyor. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerince yola çok yakın olan ormanlık alanda çıkan yangında, yoldaki araçlar uzaklaştırıldı. Seyir halinde ilerleyen araçlar içinde uyarılar yapıldı. Yola sıçramadan söndürülmeye çalışılan yangın için itfaiye ekipleri tüm müdahaleleri yapıyor. Alevlere Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki 4 helikopterin yanı sıra İzmir ve Denizli’den gelen 2 helikopter, arazözlar, dozer, su tankerleri ve çok sayıda orman işçisinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de müdahale ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmaris Yanıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!