1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Ünlü Bir Giyim Mağazasında Korkutan Yangın

Ünlü Bir Giyim Mağazasında Korkutan Yangın

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Çarşı mahallesi Cevat Şakir caddesi üzerinde bir giyim mağazasında, için de personeller ve müşteriler varken yangın çıktı.

Cevat Şakir caddesi üzerinde yer alan bir giyim mağazasında yangın çıktı. Yangın mağazanın Klima sisteminin dış ünitelerinin ısınıp patlamasından dolayı başladı. Yangın başladığı esnada mağazada bulunan çalışanlar ve müşteriler büyük bir panik yaşadı. Mağaza yetkilileri içeride bulunan müşterileri hızlı bir şekilde dışarı çıkardı.

Olay yerine çok sayıda İtfaiye , Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi. Bodrum İtfaiye Amirliği ekiplerinin erken müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının başlamasıyla mağazanın klima sistemine bağlı olan noktalarda art arda patlamalar gerçekleşti, mağazanın içi yoğun dumanla doldu. Dumandan iki mağaza çalışanı etkilendi, olay yerindeki sağlık ekiplerince ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Dumandan etkilenen çalışanlar Bodrum Devlet Hastanesine Kaldırıldı.

Bodrum İtfaiye Amirliği Ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü Bir Giyim Mağazasında Korkutan Yangın
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!