1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Milas Havalimanına İnen Kaptan Pilot Fenalaşarak Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Milas Havalimanına İnen Kaptan Pilot Fenalaşarak Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM SICAK HABER – Milas – Bodrum Havalimanı’na iniş yapan kaptan pilot Doğan Susin uçaktan indikten sonra bindiği araçta fenalaştı. Fenalaşan Pilot Doğan Susin hastaneye kaldırıldı.

Milas – Bodrum havalimanı’na iniş yapan bir uçağın kaptan pilotu Doğan Susin uçaktan indikten sonra bindiği araçta fenalaştı. Fenalaşan Susin hastnaye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaptan pilot Doğan Susin hayatını kaybetti.

Eski CHP Milletvekili Tolga Çandar sosyal olayla ilgili paylaşım yaptı. Çandar paylaşımında, ” Günaydın Aklı Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür, Efe Yürekli Can Dostlarım,

Eşi de kendisi de kaptan pilot. Pegasus’ta uçuyor. Dün akşam uçağı Milas Havaalanı’na iniyor. Ertesi gün kaptan olarak yolcularını alıp gidecek. Ancak uçaktan indikten sonra bindiği araçta fenalaşıyor. Ambulans geliyor, Milas İzan Hastanesine getiriyorlar. Ne yazık ki Doğan Susin kardeşimizin Hakkın rahmetine kavuştuğu anlaşılıyor.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Hayat bu kadar basit işte… Biraz daha fazla dünyalık biriktirebilmek için her şeyden vazgeçen varyemezlere duyurulur.

Kalın sağlıcakla.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milas Havalimanına İnen Kaptan Pilot Fenalaşarak Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!