1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Muğla’nın Siyasileri ve İş insanları Bu Düğünde Bir Araya Geldi

Muğla’nın Siyasileri ve İş insanları Bu Düğünde Bir Araya Geldi

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla Büyük Şehir Belediye Encümeni MHP’li Selim Bağcıoğlu’nun oğlu Ogan’ın düğün merasimine Muğla’nın siyasilerini bir araya getirdi .

MHP Büyük Şehir Belediye Encümeni Selim Bağcıoğlu’nun oğlu Ogan Bağcıoğlu unun düğün merasimlerine AKP Milletvekili Yelda Erol, CHP Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Tokgöz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, AKP,MHP,CHP il yönetim kurulu üyeleri, ilçe Başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri çok sayıda iş insanının katılımlarıyla bir araya geldiler

Büyükşehir Belediye Başkan Osman Gürün nikahı kıydı. nikah şahitliğini CHP Milletvekili Süleyman Girgin, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MHP Menteşe ilçe başkanı Talat Uğurlu, iş insanı Derya Kürkçüoğlu ve Pelin Erdal’ın şahitliğini yaptığı nikah töreninden sonra davetlilerin yoğun katılımı ile gecenin sonuna kadar Ogan ve Ayşegül çifti misafirleri ile eğlence devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla’nın Siyasileri ve İş insanları Bu Düğünde Bir Araya Geldi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!