1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Maddi Hasarlı Kazada Bıçaklar Sopalar Havada Uçuştu 2 Şahıs Yaralandı

Maddi Hasarlı Kazada Bıçaklar Sopalar Havada Uçuştu 2 Şahıs Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Müskebi Caddesi üzerinde maddi hasarlı kaza meydana geldi ardından araç sürücüleri ve yakınları birbirine girdi.

Bodrum Ortakent mahallesindeki kaza; Bitez Ortaköy yolu istikametinden Müskebi Caddesi istikametine dönmek isteyen 45 VU 922 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen 09 NJ 152 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgiye göre otomobil Sürücüsü Alkollü olduğu bilinmekte.

İddialara göre otomobil sürücüsünün yakınları bıçak çekmesiyele arbede yaşandı. Arbede yaşandığı sırada burnuna aldığı darbe sonrası yaralanan hafif ticari araç sürücüsü yakınlarını çağırmasıyla, 10 – 15 kişinin karıştığı kavga meydana geldi.

Otomobil sürücüsü arbede sırasında kafasından aldığı darbe sonrasında, darp edildiği kişiden kaçarken yakındaki bir otelde saklandı. Otel personelleri darp edililen şahsı otelde saklayarak 155 Polis ekibini aradı.

İhbar üzerine gelen 155 Polis ekibi olayı kontrol altına aldıktan sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatırken 112 sağlık çalışanları ise yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 2 yaralıyı da özel bir hastaneye kaldırılırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maddi Hasarlı Kazada Bıçaklar Sopalar Havada Uçuştu 2 Şahıs Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!