5-11 Nisan 2021 Haftalık Burç Yorumları

featured

Bu hafta kandırılmalara, dolandırılmalara, fevri çıkışlara, konuştuğunuz cümlelere dikkat etmekte fayda var.


KOÇ BURCU :

Sevgili Koçlar; Hızlı kararlar aldığınız daha rahat keyifli bir haftaya başlıyorsunuz. Kariyer hayatınızda toplantılar, yeni görüşmeler yapmak ve şansın sizden yana olduğu görülüyor. İş konularında aktif olmak ve hareketlenmeler yaşamak isteyeceksiniz. Kendinizi ön planda tuttuğunuz bir dönemdesiniz. İnsanlarla diyaloglarınız güçlü enerjiler olarak görülecek. 20 Nisan’a kadar bu güçlü enerjiler aktif olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Perşembe ve Cuma günleri geçmiş anılarınız tazelenebilir. Mars ve Neptün karesi enerji düşüklüğüne sebebiyet verebilir. Belli anlaşmazlıklar olabilir. Geçmişteki hataları tekrarlamayacağım diyeceksiniz. Sağlık konusunda da Akciğerlerinize dikkat etmeniz ve trafikte de temkinli olmanız gerekiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.


BOĞA BURCU :

Sevgili Boğalar; Sakin ol, dur, dinlen, plan yap. Seyahat konularında iptaller ya da ertelemeler söz konusu. İkili ilişki durumunuz iyi çok fazla iletişim ve koşuşturma sizi yorgun düşürecektir. Dinlenmek önemli. Finansal olarak hızlı hareketli harcamaların arttığı bir dönemdesiniz. Kontrollü harcamada fayda var. Rüyaların aktif olacağı bir hafta. Mars ve Neptün karesiyle şaşırma, kanma, kandırılmaya dikkat. Olaylara gözlemci kal. Gizli düşmanlara da dikkatli olmak gerekiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

Sevgili İkizler Burçları ; Ödemelerle ilgili sıkıntılar gündemde. Ve daha sonrasında destekleyici enerjiler var. Arkadaşlar ve sosyal çevre hedeflerinizde destek sağlıyor. Sizin de atılımda bulunmanız gerekiyor. Perşembe ve Cuma günleri fevri konuşmalardan uzak durmanız, acele kararlar alma konusunda dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde çok yorulabilir ve üzülebilirsiniz. Kararsızlık, belirsizlik, ikilem arasında kalabilirsiniz. Her duyduğunuza inanmayın. Partnerinizle ilgili ya da partnerinizin ailesi ile ilgili iftiralar, yalanlar gibi durumlar içerisinde kalabilirsiniz temkinli olun. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



YENGEÇ BURCU :

Sevgili Yengeçler; Güzel ve mucizeli haberler sizi mutlu edecek. İş yaptığınız kişiler ya da ortaklarla olumlu gelişmeler görünüyor. Kariyer konusunda ilerleme, daha sağlam adımlar atmanız gerekiyor. Planlarınızı iyi yapın, bunun için güzel destekler gelecek. Seyahatlerde iptaller söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günü Mars Neptün karesi fevri tepkiler vermemek gerekiyor. Arkadan oyunlar oynanması, insanların sizi kandırabilme olasılığına karşın dikkat etmelisiniz. Hukukla ilgili konularda yanılgılara açıksınız. Ruhsal durumunuzda sakin olun. Dengede kalmaya çalışın. Hayat sizi eğitiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



ASLAN BURCU:

Sevgili Aslanlar; Girişimleriniz için desteklendiğiniz bir haftadasınız. Çevrenizden destek almaya önem vermelisiniz. Günlük rutinlerinizi yoluna koyma isteği, diyete başlama isteği, gelecekle ilgili planlar söz konusu. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir fakat beklentinizi fazla yüksek tutmayın. Ödemelerle ilgili problemlerle karşılaşsanız da sürpriz gelişmeler olacaktır. Mide ve sindirim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Cuma günü karışık bir enerji sizi bekliyor. Kimseye güvenmeyin, harcamalarınıza dikkat edin. Ortak iş yapma konusunda uzak durun. Aile içi fedakarlık yapmanız sizi yorabilir. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

Sevgili Başaklar; Eş ve ortaklarla ilgili gelişmeler söz konusu. Çatışmalara dikkat etmek gerekiyor. Baş ağrılarınıza dikkat edin. Aşk konusunda yanılgıya düşmemek için bu hafta uzak durmanız gerekiyor. İlişkiler ve ortaklıklarda sen ben gerginliği görülüyor. Dışarıdan destek alın. İş ortamında kimseye güvenmeyin. Uyku düzeni bozukluğu yaşayabilirsiniz. Geçmişe dönük anılar konuşulabilir. Yeni ortaklıklar ve aşk ilişkileri bu dönem sakıncalı. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler; Hayatınla ilgili yeni hedefler, kararlar, değişimler almak söz konusu. Dış görünüşle ilgili yenilikler yapacaksınız. Aşk hayatıyla ilgili kararlarda netleşme görülüyor. Yatırım yapmak, şans oyunları oynamak gibi girişimler olumlu gelişiyor. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Aşk ve iş hayatında beraber hareket etme enerjisi ve destek alma durumları söz konusu. Perşembe ve Cuma günü geçmişi anmak ve şifalandırma isteği, partnerle olan ilişkide sen ben kavgası, iş ortamında rekabet mümkün. Tedbirli olun. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrepler; İş ortamına yönelik gündemler söz konusu olabilir. Yoğun ve tempolu çalışmalar , sosyalleşmeler yaşayacaksınız. Yeni başlangıçlar ve atılımlar yapabilirsiniz. Yapacağınız bu başlangıçlar kalıcı olacaktır. Komşu, akraba, kardeşlerle ilgili konuşmalar ve koşuşturmalar söz konusu. Aileyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Ebeveyn olan Akrepler için çocuklarla ilgilenme zamanı. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Sözlerinizin sert üslupla değil yumuşak üslup tarzında olması sizin için iyi olacak. Gizli kapaklı konuşmalar ortaya çıkabilir. Rüyalarınız çok kuvvetli. Bağımlılıklarınız varsa temkinli olun. Zehirlenmelere ve gıda zehirlenmelerine dikkat edin. Parayla ilgili kalıplarınızı yumuşatın. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.




YAY BURCU :

Sevgili Yaylar; Gökyüzü sizi güzel destekliyor. Sosyal çevre ve itibarda güçlenme, tekliflerin gelmesi gibi fırsatlar görünüyor. Yaratıcı yetenek, spor, aşk, şans oyunları, çocuklar için hobiler için destek alıyorsunuz. Eğlenceli, keyifli, dinamik bir hafta geçiriyorsunuz. Perşembe ve Cuma Mars, Neptün karesi ikili ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. Enerji dağınıklığı, istikrarsızlık gibi durumlar söz konusu olabilir. Temkinli olun. Maddi ve para hakkındaki konularla ilgili olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Birlikte olduğunuz kişiyle ve ailesiyle ilgili sorunlar ve gerginlikler olabilir. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

Sevgili Oğlaklar; Hedefler ve atılımlar mantıklı olacak. Ne kadar ileriye yönelik kaygılar yaşasanız da parasal konularda yatırımlar devrede. Aile, komşu, arkadaşlarla ilgilenip onlara yardım etme söz konusu. Huzur ve denge sağlayacaksınız. Verici ve fedakar bir oğlaksınız bu hafta. Kariyer konusunda emeklerinin karşılığını alma, itibar kazanma, ev ile ilgili dekoratif değişim söz konusu. Sağlıkla ilgili uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Perşembe, Cuma Mars ve Neptün karesi iş ortamında kimseye güvenmeyin. Aldığınız kararlarda karmaşa hissi mümkün. Durmak ve sakinleşmek iyi gelecek. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



KOVA BURCU:

Sevgili Kovalar; Kadersel fırsatlar ve imkanlar mümkün , yakınlarınızdan destek söz konusu. Sözleriniz etkili ve güçlü olacak. Projeler ve anlaşmalar bitirici durumda. Daha idealist, arkadaş canlısı olacaksınız. İleriye yönelik yatırımlar, parasal anlamda bereketlisiniz fakat harcamalarınıza dikkat edin. İkili ilişkilerinizde sizin adım atmanız gerekiyor. İlişkilerinize finansal konuları katmamalısınız. Hızlı, fevri konuşmalara dikkat. Benim için doğru olan ne ? Ne yapmalıyım? diyeceksiniz. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

Sevgili Balıklar; İletişim trafiğiniz çok iyi özellikle iş anlamında. Yaratıcılığınız güzel çalışıyor. Projeler ve sosyal faaliyetler hayata geçiyor. Önemli olan kendinizi dinlendirin. Uyku düzeniniz çok önemli. Sağlığınıza dikkat edin. Kullandığınız ilaçlar ve tükettiğiniz gıdalara da dikkat edin. İkili ilişkiler ve para ile ilgili endişe, mücadele, koşuşturma içerisinde olacaksınız. Yoğun hissetmek, kriz, kayıp, endişe ve korku daha fazla yorgun hissetmenize ve ruhsal anlamda sıkıntı yaşamanıza sebep olacaktır. Kendinize fazla yüklenmeyin. Uzun vadeye yönelik planlar yapmanızda fayda var. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5-11 Nisan 2021 Haftalık Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!