Ülke Genelinde Açıklama Yapacaklar

featured

BODRUM HABER – Eyüpsultan’da okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından silahla odasına girilip vurulan özel lise müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti. Yaşanan olay ile ilgili Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri  Talip Gürsel bir açıklamada bulundu.  Yapılan açıklamada  Gürsel şunları dile getirdi. “Meslektaşlarımıza yönelik şiddeti önleyecek etkili tedbirleri getirecek yasal düzenlemelerin yapılması için daha kaç canımızı yitireceğiz? Perşembe günü ilk derse girmiyor ve tüm okullarımızda açıklamalarımızla ses yükselterek YETER ARTIK! diyoruz. Cuma günü tüm öğretmenlerimizle birlikte iş bırakıyor, il milli eğitim müdürlükleri önünde yapacağımız basın açıklamalarıyla ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR diyoruz!

Tüm meslektaşlarımızı sesimize destek olmaya ve bir hafta süresince siyah kokart/kurdele ile derslere girmeye davet ediyoruz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülke Genelinde Açıklama Yapacaklar

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!