Gülben Ergen’in de katılımcısı olduğu “Sokağım Temiz Bodrum Temiz” toplantısı yapıldı

featured

Bugün saat 16.00’te “Sokağım Temiz, Bodrum Temiz” Temizlik Hareketi Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Belediye başkanından kadın emekçilere kadar katılımın çok olduğu toplantı Bitez Ağaçlı Kafede yapıldı.

Gülben Ergen’inde katılımcısı olduğu toplantıda Gülben Ergen: ” Buraya çok severek geldim. Çünkü burada ne konuşulursa ne yapılırsa benim üç çocuğum var onlarda görecek. Denizdeki çöpler o kadar üzücü ki deniz bize doğanın bir nimeti bir şifası. İnsan ilacının üstüne çöp atar mı? Hele ki Bodrum’un denizi. 3 ay yaşadığım ancak 12 aydır herkesin nefes aldığı Bodrum çok değerli bir belde. Turizm açısından olduğu gibi ülkemiz içinde çok önemli ve çok değerli. Korumak boynumuzun borcu. Yediklerimizde, içtiklerimizde, sürdüğümüz şeylerde de kimyasal içermeyen ürünleri tercih ettimiz bir dünya olsun. Sokakta bir çöp gördüğümüz zaman onu almak çöpe atmak bizim vazifemiz olsun.” Ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gülben Ergen’in de katılımcısı olduğu “Sokağım Temiz Bodrum Temiz” toplantısı yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!