Ahududu Oyunu Altında Ünlü Oyuncular Oasis’ de Sahne Aldı

featured

BODRUM SICAK HABER – Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’ı aynı tiyatro ustalarını bir araya getiren oyun Ahududu, bu sezonda da Bodrumlu tiyatro severlerle buluştu.

Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan, Joseph Kesselring’in “Arsenic and Old Lace” adlı eseri, “Ahududu” adıyla usta tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden düzenlenen oyun Bodrum seyircisi ile buluştu

Ahududu; Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkinoğlu’nun diğer rolleri paylaştığı oyun seyirciler tarafından büyük bir beğeni ve alkış aldı.

Bodrum Sıcak Haber ekibi olarak izlediğimiz güzel tiyatroda ünlü oyuncu Melek Baykal ve Nedim Saban ile yaptığımız röportajda;

Melek Baykal:

Biz bu oyunu 6 senedir kapalı gişe oynuyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir’ de turnelerim oluyor. Bodrum’ da Ahududu’ yu 2 yada 3 oynayışımız, her geldiğimizde Heredot Kültür Merkezin’ de oynuyorduk. İlk defa Oasis’ de Nurol Kültür Merkezin’ de oynadık.

Sevgili Başkanımız Ahmet Arasa ve Bodrum Belediyesine yürekten teşekkür ediyorum. O karar güzel salon kazandırmışlarki Bodrum’ a, kulisleriyle sahne düzeniyle herseyi ile emeklerine sağlık. Tiyatro çok önemli ve keyifli bir sanat. Tiyatro iyileştirir, başkanımızda bunu bildiği için son derece değer vermiş bu sahneye, var ol başkanım. Biz çok keyif aldık, inşallah ileride tekrar geliriz sevgili Ahmet Aras. Çok teşekkürler ediyoruz.’’ Dedi

Nedim Saban:

Çok mutluyum. Sayın Ahmet Aras ile instagram ‘dan çanlı yapmıştık ve orada tanışmıştık. O zaman çok uzaktı bize Bodrum’ a gelmek. Evlerimize kitliydik morelimiz çok bozuktu. Sayın başkan söz vermişti Bodrum’ da görüşecez diye. Bugün bu coşkulu muhteşem kalabalık ile buluşturdu Bodrum Belediyesi. Bodrum Kültür Sanat merkezi olması çok önemli. Bodrum’da yazın eğlence var, büyük konserler yüzünden tiyatrolar artık buraya gelemiyor. Çok mutlu ayrılıyoruz Bodrum’da.

Bodrum gerçekten sanatı hak ediyor. Çok mutluyum bugun bu müthiş Bodrum halki ile buluştuk . Umarım hep sağlıklı günlerimiz olsun.

Cümleleri ile Bodrum halkına unutulmaz bir gün yaşattılar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahududu Oyunu Altında Ünlü Oyuncular Oasis’ de Sahne Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!