Resim Yarışmasına Başvuru Süreci Devam Ediyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Yarımadası genelinde tüm ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 3 (üç) kategoride gerçekleşecek yarışmanın son katılım tarihi 22 Mayıs Pazar günü!

Bodrum Deniz Müzesi, Hazırlanacak olan çalışmalar için öğrencilerin internet üzerinden araştırmalar yapmasını, öğretmenlerine danışmalarını, müzemizi ziyaret etmelerini, aile fertleri ve büyükleri ile konu hakkında sohbetler etmelerini ve süngercilikle ilgili kitapları taramalarını öneriyor.

Seçici kurulumuzda Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Musa Köksal, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Barış Yılmaz, Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu bulunuyor.

Yarışmayı kazananlara vereceğimiz başarı ödüllerimiz birbirinden güzel hediyeleri içeriyor.  Ayrıca tüm katılımcılara ve öğretmenlere sürpriz hediyelerimiz olacak.

Başarı Ödüllerimiz: 

  1. KATEGORİ (İLKOKUL)
BİRİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ: Bisiklet
İKİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ: Sualtı Fotoğraf Makinesi
ÜÇÜNCÜ BAŞARI ÖDÜLÜ: Sualtı Keşif Seti
MANSİYON:  Ressam Seti
  1. KATEGORİ (ORTAOKUL)
BİRİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ: Yelken Kursu
İKİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ:  Bisiklet
ÜÇÜNCÜ BAŞARI ÖDÜLÜ: Sualtı Fotoğraf Makinesi
MANSİYON: Ressam Seti
  1. KATEGORİ (LİSE)
BİRİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ: Mavi Yolculuk
İKİNCİ BAŞARI ÖDÜLÜ: PADI SCUBA DIVER Dalış Kursu
ÜÇÜNCÜ BAŞARI ÖDÜLÜ: Yelken Kursu
MANSİYON: Serbest Dalış Seti

Sponsorlarımız, Bodrum Ticaret Odası, IMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası, Aşkın Diving, Bodrum Spor Yelken Şubesi ve Barbaros Yachting.

Yarışmanın kazananlarını 26 Mayıs 2022 Perşembe günü müze web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Ödül almaya hak kazanan öğrenciler, en geç 29 Mayıs 2022 Cuma günü, saat 17.00’ye kadar, 0252 316 33 10 numaralı telefondan Bodrum Deniz Müzesi yetkililerini bilgilendirmeli ya da bodrumdenizmuzesi@gmail.com e-mail adresine yazılı olarak bildirmelidir. Katılıma dair herhangi bir bildirim yapılmadığı takdirde o öğrencinin yerine yedek listeden başka bir öğrenci ödülü almaya hak kazanacaktır.

Ödül Töreni 1 Haziran 2022 Çarşamba günü, saat 18.00’de başlayacaktır.

Yarışma şartnamesi ve detaylı bilgi için https://bodrumdenizmuzesi.org/duyurular/ adresini ziyaret edebilirsiniz. İletişim için 0252 316 33 10 ve 0530 232 14 83 numaralarından ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Resim Yarışmasına Başvuru Süreci Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!