Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Tüm Ülke Genelinde Devam Ediyor

featured

BODRUM SICAK HABER – MHP Muğla İl Başkanı  Mehmet Korkmaz, MHP Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan  Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlanma programını anlatan bir konuşma yaptı. Korkmaz Konuşmasına şöyle başladı;

Sayın Genel Başkan Yardımcım, Saygıdeğer MYK Üyelerim, Kıymetli MDK Üyem, Değerli Dava Arkadaşlarım, Basınımızın kıymetli temsilcileri; Hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hepimizin takip ettiği üzere son birkaç gün içinde dünya siyasetini değiştirecek, dünyada dengelerin yerinden oynamasına sebep olacak birçok gelişmeye şahitlik ediyoruz.

Bir yanda Suriye ve Irak başta olmak üzere güneydoğu sınırımızda meydana gelen hadiseler, bir yanda Libya başta olmak üzere Kuzey Afrika’da yaşanan gelişmeler ve son olarak da Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilimin sıcak çatışmaya dönmesi, elbette en çok ülkemizi yakından ilgilendirmektedir. Böylesine büyük bir ateş çemberinin içinde adeta demokrasi vahası haline gelen ülkemizin,  en büyük gücünü kararlı ve Ankara merkezli bir dış politika izlemekten aldığı da muhakkaktır.

Açık bir şekilde ifade etmem gerekir ki; İzlenen her milli politikanın mimarı olan Milliyetçi Hareket Partisinin bir mensubu olmaktan dolayı gururluyum.  Atılan her milli adımın mimarı olan Cumhur İttifakının temellerini atan Liderim Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olmaktan dolayı onurluyum. Şüphesiz atılan adımlarda; aziz milletimizin talebi ve direktifleriyle vücut bulan Cumhur İttifakının önemi de tartışmasız büyüktür. 15 Temmuz gecesi şehit kanlarıyla yeşeren, 7 Ağustos’ta Yenikapı da Türk milletinden onay alan, 16 Nisan halk oylaması ile ülkülerini belirleyen, 24 Haziran seçimlerinde ise gücüne güç katan Cumhur İttifakı Türkiye’yi tehditlerden korumakta, sağlam adımlarla geleceğe taşımaktadır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi:

“Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesi, dirilen coğrafyanın mesajı, Türk asrının zafer nişanesidir. Cumhur İttifakı; Türk milletinin takdiri, tercihi, tebriki, ümit ve ufuk bayrağıdır. BU ittifakın mimarı 83 Milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.”

  • Al bayrağımızın gururla daha da yükseklere çıkmasını isteyen yürekler,
  • Kardeşliği inanarak muhafaza etmemizi bekleyen kalpler,
  • İhanete bel bağlayanların karşısında cesaretle durulmasını bekleyenler,
  • Türkiye’nin gururla şahlanmasını izlemek isteyen gözler Milliyetçi Hareket Partisine, Cumhur İttifakına dönmüştür.
  • Ancak; kriz ve kutuplaşmalar her alanda, küresel düzeyde kendisini gösterirken Türkiye’nin bundan etkilenememesinin neredeyse imkânsız olduğunun da farkındayız. Bu sebepledir ki; haklı ve haysiyetli bir mücadelenin tarafı olmakta da kararlıyız.

Türk milletiyle olan asırlık hesaplarını faturalar üzerinden görmeye çalışanlarla sonuna kadar mücadele etmekte kararlıyız.

Evet; bazı şeyler yolunda gitmiyor. Çözümler bizim dışımızda gelişen olaylar dairesinde bazen gecikebiliyor. Ama mensubiyet şuuruyla hareket eden her bir dava arkadaşım, her bir hemşerim değeri maddiyatla ölçülemeyecek bir savaşın içinde olduğumuzun bilincindedir.

Biliyoruz ki; dağlarda bebek katilleriyle, şehirlerde taşeronlarıyla, camlı yüksek binalarda ise fırsatçı haramzadelerle işbirliğine tutuşan, ekonomik terörün tetikçileriyle mücadele de bu savaşa dâhildir.

Ekonomik terörün hedefinde topyekûn Türk milleti vardır. Ekonomik değişkenlikler adeta bir silah gibi Türk milletine doğrultulmuş, siyaset bezirganları kriz hevesiyle dört elle kaos beklentisine sarılmıştır.

Ama biliyor ve inanıyorum ki;

Sınırlar yeniden çizilirken tarihi haklarımızdan vazgeçmemizi isteyenlerin hevesini kursaklarında bırakacak irade Türk milletinde mevcuttur.

Gönül coğrafyamızdan asırları aşarak yükselen çağrıya kulaklarımızı tıkamamızı isteyenler boşuna heves etmekte, sınırımıza mücavir bölgelerde kurulmak istenen ihanet hattını görmezden gelmemizi bekleyenler beyhude bir beklenti içerisindedir.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Değerli hemşerilerim;

Sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. Aramızda çok kıymetli Genel Merkez heyetimiz var. Hepsi birbirinden değerli, alanlarında uzman değerli Başkanlarımız sizlerle çok kıymetli fikirlerini paylaşacaklar. Bu sebeple hepinizi bir kez daha saygıyla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

 Mehmet KORKMAZ

MHP Muğla İl Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Tüm Ülke Genelinde Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!