Alkollü Sürücünün yaptığı Kaza 1 Can’a Mal Olacaktı

featured

BODRUM SICAK HABER – Dün akşam saat 23.00 sularında  Yalıkavak yolunda meydana gelen kazada 80 ADC 113 Plakalı Araç sürücüsü İsa. Ç.’nin çarptığı 48 BV 492 Plakalı motosiklet sürücüsü yaralandı.

İddiaya göre; Yalıkavak istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden 80 ADC 113 Plakalı araç sürücüsü alkolün de etkisi ile süratli bir şekilde virajı alamayarak karşı şeride geçerek, diğer şeritte Yalıkavak istikametine gelmekte olan 48 BV 492 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürüklenen motosiklet yoldan çıkarak kullanılamaz hale geldi. Motosiklet Sürücüsünün yaralandığı kazada, hem motosiklet hem de diğer araç kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. 130 promil alkollü olduğu öğrenilen araç sürücüsü ayakta durmakta zorlanırken, araç içinde 2 çocuk olduğu görüldü. Kazaya sebep olan ve 130 promil alkollü olan İsa Ç. ile araçta yanında bulunan diğer kişi polislere uzun süre zorluk çıkarttı. Alkollü araç kullanarak kazaya sebep veren sürücünün ehliyetine el konularak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Meydana gelen kaza sebebi ile Yalıkavak yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı.  Asayiş ve Trafik polislerinin gelmesi ile araç yoldan çekici yardımı ile kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı. Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alkollü Sürücünün yaptığı Kaza 1 Can’a Mal Olacaktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!