Jandarma Kavşağında Meydana Gelen Kazada 2 kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Konacık’tan Bodrum’a seyir halinde giden motosikletli sürücü jandarma kavşağında kaza yaptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, 48 BU 048 plakalı motosiklet ile 35 NBB 80 plakalı lüks araç ışıkların yanması ile birlikte Atatürk Bulvarında bulunan Konacık jandarma kavşağından Bodrum istikametine doğru seyir haline geçti. Motosiklet sürücüsü orta refujla aracın arasından geçmeye çalışırken lüks araca sol arka tarafından vurarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebi ile kaza yaptı. Kazada Motorda bulunan sürücü ve arkasındaki yolcu yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra her iki yaralıyı da Bodrum Devlet Hastanesine sevk etti. Kaza yerine gelen Trafik ekipleri bir müddet tek şerit halinde giden trafik akışında güvenliği sağladı. Kaza sonrası yoldan kaldırılan motosiklet sonrasında trafik normal seyrine döndü. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma Kavşağında Meydana Gelen Kazada 2 kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!