Otellerin Deniz Kıyısındaki Çalışmalarına Müdahale Edildi

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Gümbet mahallesinde deniz kenarında bir otel tarafından krater benzeri derin bir çukurun açıldığı, başka bir otel tarafından ise tepeliğin yok edilmeye çalışıldığı ihbarı üzerine ekipler inceleme yapmak için bölgeye gitti.

İddiaya göre, Gümbet Mahallesi deniz kıyısında devletin hüküm ve tasarrufu altındaki bir tepeliği kaldırmak için, sahili kullanan bir firma tarafından çalışma başlatıldı.

Aynı bölgede uzun yıllar Bodrum’da faaliyet gösteren ve bu yıl el değiştirdikten sonra yenileme çalışması başlatılan bir otel tarafından, yine devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alana, ne tür bir yapı yapılacağı bilinmeyen ve krateri andıran devasa bir çukur kazdığı ihbarı yapıldı.

İhbarlar üzerine Bodrum Belediyesi, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü yetkilileri, bahse konu yere giderek inceleme yaptı.

İncelemelerin ardından sorumlular hakkında kıyı kanununa muhalefet ve çeşitli ihlallerden işlem yapıldı. Bahse konu yerlerin eski haline getirilmesi için firmalara talimat verildi.

Firmalar bahsi geçen yerleri eski haline getirmek için çalışma başlatırken, Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü yetkilileri de çalışmaları yakından takip ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otellerin Deniz Kıyısındaki Çalışmalarına Müdahale Edildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!