Ortakent Pazar Yerinde Şüpheli Ölüm

featured

BODRUM SICAK HABER – Sabah 08.00 sularında Ortakent Pazar yerinde bir erkeğin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil çağrı servisine ihbarda bulundu.

İddiaya göre Ortakent Pazar yerinde bulunan çay ocağının hemen yanındaki bankların arasında hareketsiz bir erkek olduğunu gören vatandaşlar hemen ihbarda bulundu. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ve polis ekipleri yerde yatan kişinin öldüğünü tespit etmesi üzerine olay yerine Savcı, Adli tıp ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Adli tıp uzmanlarının yaptığı inceleme sonrasında Kemal S. kesin ölüm saati ve sebebinin öğrenilmesi için ceset Muğla Adli Tıp Kurumuna sev edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde çay ocağının önünde, bankların çevresinde yoğun kan kümelerinin olduğu görüldü. Yine iddialara göre kafasının üst tarafında ve çenesinde bir darbe izi olduğu bilinmekte. Seyyar elektrikçilikle uğraşan 2 çocuk babası Kemal S. nin son zamanlarda ailesi ile sorun yaşadığı ve bu sorunlar sebebi ile alkol aldığı edinilen bilgiler arasında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ortakent Pazar Yerinde Şüpheli Ölüm
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!